Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Uszodatechnika képes leírás - Úszás - úszás oktatás.tlap.hu
részletek »

Uszodatechnika - Úszás - úszás oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uszas.tlap.hu » Uszodatechnika
Keresés
Találatok száma - 20 db
Aquacomet Kft.

Aquacomet Kft.

Aquacomet Kft. Uszodatechnika: medencefedés és medence gyártás.

Asbolt Uszodatechnika

Asbolt Uszodatechnika

medence, medencegyártás, medence telepítés, medencefedés, uszodatechnika, szauna, szaunagyártás, szaunatelepítés, hidromasszázskádak, solárfűtés, solárzuhany,

Az uszodatechnika szakértői! Dr Bertényi Uszodatechnika

Az uszodatechnika szakértői! Dr Bertényi Uszodatechnika

Dr. BERTÉNYI USZODATECHNIKA KRÜLLAND KÉPVISELET Székhely, bemutatóterem: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69 Tel:(06 1) 387-17-56, 0630-9-247-003, 0630-297-90-12, Fax:(06 1) 367-52-79, E-mail: drbertenyi@drbertenyi.hu 1987 óta vagyunk a hazai piacon. Az első években saját tervezésű uszodatechnikai gépeket fejlesztettünk ki, ezek gyártása és forgalmazása ma is a cég fő profilját képezik. Befüggeszthető és aknába telepíthető betétes vízforgatók /B-06/, befüggeszthető /BB-02/, és beépíthető /BB-03/ ellenáramoltatók, ill. masszázsberendezések, valamint utólagosan telepíthető elektromos medencefűtő készülékek /BBE-01/ képezik ma a saját termékek sorát. Mint cégképviselet /1992 óta/ a német KRÜLLAND cég /alapítva 1936/ különféle formájú könnyűfém- és acélvázas fóliamedencéivel és teljes uszodatechnikai kínálatával szeretnénk az Ön partnere lenni.

Delfin Uszodatechnika

Delfin Uszodatechnika

Kecskeméten és környékén, de az egész országban is. Uszodatechnika. Wellness. Aquafitness.

Földvári Uszodatechnika

Földvári Uszodatechnika

Uszodatechnika.Úszómedence,medence,jakuzzi,jacuzzi,masszázskád,hordó,tartály,edényzet,tárolóedény,kád gyártás, polipropilén műanyagból.Kész medence,kád kibélelés,felújítás.Uszodatechnikai berendezések forgalmazása.Vízhálózat, csővezeték kiépétése, PVC és PP anyagokkal.

Galus Uszodatechnika Kft.

Galus Uszodatechnika Kft.

Medence, Szauna, Jacuzzi, Schwimmbad, Sauna

Hydroline Uszodatechnika

Hydroline Uszodatechnika

A Hydroline Kft. magánmedencék építésében és a közösségi medence kivitelezésben is meghatározó szereplője a Balaton környéki piacnak.

Hirdetés
Károlyi-Kert Uszodatechnikai Kft

Károlyi-Kert Uszodatechnikai Kft

Saját medencét szeretne? Felújítaná a meglévőt? Professzionális uszodatechnikai megoldást keres? Nézzen szét kínálatunkban! Polipropilén és fóliás medencék széles választékban, szűrő, vízforgató berendezések, medencevilágítás és fűtés, automatizáló berendezések és praktikus kiegészítők több gyártótól és több medence típushoz. Szeretné meghosszabbítani a fürdési szezont? Válasszon medencefedéseink közül, és takarítson meg pénzt és energiát úgy, hogy hosszan élvezi a fürdőzést! Kérje ajánlatunkat!

Kerex Uszodatechnika Kft.

Kerex Uszodatechnika Kft.

A Kerex Kft. kínálatában megtalálható a feszített, valamint süllyesztett víztükrű medence egyaránt. Medence és masszázsmedence termékeink hatékony segítséget nyújtanak a mindennapi stressz által legyengült szervezetnek. Szakszerűen, orvosok segítségével kialakított medencék. Típusok: úszómedence és masszázsmedence építése

Margaritaville Bt.

Margaritaville Bt.

Margaritaville Bt., Lőttbeton úszómedence építés, margaritaville, medence, uszoda, úszómedence, úszómedencék, uszodatechnika, lőttbeton, betonlövés, shotcrete, gunite, kőgyémánt, plaster, marcite, diamond brite, támfal, margaritaville, betonfal

Medence Építés

Medence Építés

Szeretné, hogy a saját kerti medence ne csak álom legyen? Az NG Next Generation egész Budapesten vállalja különböző típusú medencék építését, és karbantartását, és mindezt természetesen olcsó árakon! Ha Te is arra vágysz, hogy otthon strandolhass a kertbe amikor kedved tartja, akkor válassz minket!

Mixmax Uszodatechnika

Mixmax Uszodatechnika

Szeretnéd, hogy a saját kerti medence ne csak álom legyen? A Mixmax egész Budapesten vállalja különböző típusú medencék karbantartását és építését, és mindezt természetesen olcsón! Ha Te is arra vágysz, hogy otthon pancsolhass bármikor a kertbe amikor kedved tartja, akkor válassz minket! - Mixmax Uszodatechnika

PoolControll Kft.

PoolControll Kft.

Medencék, fürdők, uszodák tervezése és építése magánszemélyek, valamint cégek számára is.

Select Kft.

Select Kft.

Cégünk, a Select Kft. teljes körű uszodatechnikai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Szolgáltatásaink közé tartozik a medencék, jakuzzik, szaunák építése, víz-gáz-fűtésszerelés, illetve webáruházunk üzemeltetése, ahol uszodai karbantartó eszközöket vásárolhat kedvező árakon. Szolgáltatásaink révén ügyfeleink minden álmát megpróbáljuk megvalósítani, így már a tervezési fázisban is aktívan részt veszünk, majd a kéréseknek megfelelően alakítjuk ki a terveket. Tekintse meg internetes oldalunkat részletes szolgáltatásainkért és termékeinkért! Korábbi munkáink fotóiért pedig kattintson weboldalunkon a munkáink menüpontra. Kérdéseivel és problémáival forduljon hozzánk bizalommal.

Szilas Uszodatechnika

Szilas Uszodatechnika

Szilas Uszodatechnika - Minőségi medencék, felszerelések, most alacsony árakon. Telepítés rövid határidővel az ország egész területén. Egyedi medencék a megrendelő igénye szerint.

Tuti menü