Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Úszás - úszás oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Úszás - úszás oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: uszas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 135 db
Allens Sportfelszerelés

Allens Sportfelszerelés

UK Swimwear Specialists: Buy Speedo, Nike Tyr, Diana, Adidas Briefs, Costumes, Accessories, Fastskin

Amőba úszóiskola

Amőba úszóiskola

Amőba úszóiskola. Iskolánkban a következő lehetőségek várják Önt, vagy gyermekét. - Csoportos úszás oktatás, létszámtól függően - intenzív tanfolyamok - iskolai úszásoktatás - óvodai úszásoktatás - felnőtt oktatás - gyógyúszás a megelőzés és az állapot javítás miatt - edzőképzés és álláslehetőség - nyári úszótáborok gyerekeknek

Angolna

Angolna

Úszás, Babaúszás,Úszásoktatás,

Aquacomet Kft.

Aquacomet Kft.

Aquacomet Kft. Uszodatechnika: medencefedés és medence gyártás.

Aquasphere

Aquasphere

Aquasphere - Tempo Fit Kft.

Hirdetés
Asbolt Uszodatechnika

Asbolt Uszodatechnika

medence, medencegyártás, medence telepítés, medencefedés, uszodatechnika, szauna, szaunagyártás, szaunatelepítés, hidromasszázskádak, solárfűtés, solárzuhany,

Az úszásról kicsit másképp

Az úszásról kicsit másképp

Az úszásról kicsit másképp, hírek, érdekességek, beszámolók, leírások

Az uszodatechnika szakértői! Dr Bertényi Uszodatechnika

Az uszodatechnika szakértői! Dr Bertényi Uszodatechnika

Dr. BERTÉNYI USZODATECHNIKA KRÜLLAND KÉPVISELET Székhely, bemutatóterem: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69 Tel:(06 1) 387-17-56, 0630-9-247-003, 0630-297-90-12, Fax:(06 1) 367-52-79, E-mail: drbertenyi@drbertenyi.hu 1987 óta vagyunk a hazai piacon. Az első években saját tervezésű uszodatechnikai gépeket fejlesztettünk ki, ezek gyártása és forgalmazása ma is a cég fő profilját képezik. Befüggeszthető és aknába telepíthető betétes vízforgatók /B-06/, befüggeszthető /BB-02/, és beépíthető /BB-03/ ellenáramoltatók, ill. masszázsberendezések, valamint utólagosan telepíthető elektromos medencefűtő készülékek /BBE-01/ képezik ma a saját termékek sorát. Mint cégképviselet /1992 óta/ a német KRÜLLAND cég /alapítva 1936/ különféle formájú könnyűfém- és acélvázas fóliamedencéivel és teljes uszodatechnikai kínálatával szeretnénk az Ön partnere lenni.

Baba úszó felszerelés

Baba úszó felszerelés

Legújabb úszófelszerelés kicsiknek és kicsit nagyobbaknak Angliából. Baba Úszónadrág, Úszómellény, Baba Melegítő, Napvédő Ruhák, Babaúszás, Strand Ruhák, Eldobható Úszópelenka.

Babaúszás

Babaúszás

Ki ne szeretné, ha gyermeke születésétől fogva kétnyelvű közegben élne? Két anyanyelvvel indulni az életben nagy előny, kevesünknek adatik meg ilyen lehetőség. Kisbabánk amint kibújik e világra, már a második nyelvvel ismerkedik, mert első volt a víz, s csak második a levegő. Ha már vízben nem maradhatott, vágyik oda vissza. Engedjétek, hogy visszatérjen minél hamarabb, így elérhetiek, hogy egyik nyelvet se feledje el!

Babaúszás Nyíregyháza

Babaúszás Nyíregyháza

Babaúszás Nyíregyháza

Tuti menü