Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Úszásoktatás képes leírás - Úszás - úszás oktatás.tlap.hu
részletek »

Úszásoktatás - Úszás - úszás oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uszas.tlap.hu » Úszásoktatás
Keresés
Találatok száma - 33 db
Amőba úszóiskola

Amőba úszóiskola

Amőba úszóiskola. Iskolánkban a következő lehetőségek várják Önt, vagy gyermekét. - Csoportos úszás oktatás, létszámtól függően - intenzív tanfolyamok - iskolai úszásoktatás - óvodai úszásoktatás - felnőtt oktatás - gyógyúszás a megelőzés és az állapot javítás miatt - edzőképzés és álláslehetőség - nyári úszótáborok gyerekeknek

Babaúszás

Babaúszás

Ki ne szeretné, ha gyermeke születésétől fogva kétnyelvű közegben élne? Két anyanyelvvel indulni az életben nagy előny, kevesünknek adatik meg ilyen lehetőség. Kisbabánk amint kibújik e világra, már a második nyelvvel ismerkedik, mert első volt a víz, s csak második a levegő. Ha már vízben nem maradhatott, vágyik oda vissza. Engedjétek, hogy visszatérjen minél hamarabb, így elérhetiek, hogy egyik nyelvet se feledje el!

Babaúszás Nyíregyháza

Babaúszás Nyíregyháza

Babaúszás Nyíregyháza

Budaörs Úszás

Budaörs Úszás

budaörs, úszás, buda, pest-megye, uszoda, oktatás, sport, testnevelés, garai, lászló, dezső, béla, illyés, gyula, gimnázium, gyógyúszás, gerinc, úszásóra, óra, edzés, vizilabda, gyorsúszás, mellúszás, hátúszás, pillangó

Császár Komjádi Uszoda úszásoktatás

Császár Komjádi Uszoda úszásoktatás

Úszásoktatás a Cszászár Komjádi Uszodában Kezdő úszóktól a haladó úszókig , felnőtt úszásoktatás Úszóedzések hétfőn szerdán és pénteken reggel hat órától . Kezdő úszókkal külön foglalkozás 8 órától. Személyre szabott edzések. Gyere te is ússz velünk a Császár Komjádi Uszodában. Úszásoktatás a Vasemberek Klubjában!

Darnyi Tamás Úszóiskola

Darnyi Tamás Úszóiskola

Darnyi Tam´s ´sz´iskola

Felnőtt úszásoktatás

Felnőtt úszásoktatás

Manapság szinte elengedhetetlen az úszni tudás, gyakoriak pl. a vízparton eltöltött vakációk, ahol az úszás képessége életmentő lehet. Ugyanakkor a rendszeres úszásnak, amellett, hogy minden izmot megmozgat, számtalan egyéb jótékony egészségügyi hatása van. Ilyen például az ízületi és gerincbántalmak orvoslása vagy az asztmatikus tünetek mérséklése. Úszni bármely korban meg lehet tanulni, ebben segít Garádi András úszásoktató. A kis létszámú csoportokban zajló úszásoktatás felnőtteknek Budapesten történik, tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető tanuszodában. Az oktatás életkortól függően eltérő módszertani feladat, gyerekek esetén játékosabbak, az idősebbek számára sűrűbbek a tanórák. Az oktató Svájcban mind játékosként, mind edzőként is dolgozott, az ottani tapasztalatai alapján kidolgozott tanítási technikájával már tíz tanóra után látványos eredményt érhetünk el!

Hirdetés
FTC Úszóiskola

FTC Úszóiskola

Kezdő és Haladó tanfolyamok hónapos turnusokban 5 - 8 éves gyerekek részére, délután. Nem versenyző, 6 -14 éves, úszni tudó gyerekek részére edzés jellegű foglalkozások, vízilabda előkészítő úszás, rehabilitációs úszás, "egészségügyi" úszás. Úszásoktatás, úszóórák, technika javítás, kis- és mélyvizes foglalkozások felnőttek részére.

Güttler-Ágh Úszóiskola

Güttler-Ágh Úszóiskola

Úszóiskola, úszásoktatás. Güttler Károly és Ágh Norbert úszóiskolájának honlapja, állandó úszótanfolyam, úszásoktatás, úszótábor, nyári tábor.

Hófehér Fóka Úszóiskola

Hófehér Fóka Úszóiskola

Hófehér Fóka Úszóiskola - Aquafitness, aquanatal, babaúszás, triatlon, vízilabda, szinkronúszás.

Látványsport

Látványsport

Látványsport - windsurf, kitesurf, oktatás bérlés, úszás, bowling, sport táborok

LoBoGó Tanuszoda (IX. kerület)

LoBoGó Tanuszoda (IX. kerület)

A Lobogó Tanuszoda a kilencedik kerület kertvárosi részén a József Attila Lakótelepen a Weöres Sándor Iskola területén található. Az uszoda 1997-ben épült, modern vízforgató és légtechnikai berendezéssel van ellátva. Fő feladatunk a kerületi gyerekek úszásoktatása, gyógy és fejlesztő úszása és a lakosság számára a szabadidős testedzés biztosítása. A medence három sávos, 120 cm mély és a víz 28-30 C° hőmérsékletű. A tanuszoda fenntartója a Budapest Főváros IX. kerület Ferencvárosi Önkormányzata, üzemeltetője a Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium. A LoBoGó Tanuszoda programjai: - úszásoktatás kezdőtől haladóig (felnőtteknek is!) - babaúszás - aquafitness - rehabilitációs úszás - lakossági úszás - triatlon - úszótábor - csoportos és egyéni úszásoktatás - születésnapi parti

Magánúszás

Magánúszás

Magánúszás.hu | ..mert úszni tudni kell..

Tuti menü